Forsikring

Som medlem får du svært gode priser på forsikringer for deg og dine.

Storebrands beste priser på forsikring

Avtalen med Storebrand gir deg som medlem en rekke medlemsfordeler på forsikring, slik at du kan sikre deg, dine og ditt mot skader og ulykker. Gjennom Akademikerne Pluss har du tilgang til egne kollektive forsikringer som er forhandlet frem med særdeles gode vilkår og priser på dine vegne. I tillegg får du som medlem gode medlemsrabatter på private skadeforsikringer.

Egne A+ Kollektive forsikringer:

«Store» og viktige forsikringer som gruppeliv, uføreforsikring, innbo-, ulykkes- og reiseforsikring kalles som regel kollektive forsikringer. Det betyr at forsikringene er forhandlet frem på dine vegne når det gjelder pris og hva forsikringen dekker. Disse kollektive forsikringene er kun tilgjengelige for deg som medlem av en fagforening tilknyttet Akademikerne Pluss, og er derfor merket med A+ i navnet – f. eks. ‘A+ Reise’ eller ‘A+ Innbo hus og leilighet’.

Rabatt på private skadeforsikringer:

På private skadeforsikringer, slik som bil-, hus– eller hytteforsikring, får du 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes medlemsrabatten til 35 prosent (samlerabatt). Både kollektive og private skadeforsikringer teller med for å oppnå samlerabatt, men merk at samlerabatten kun trekkes fra skadeforsikringene.

Kjøper du derimot forsikringene på nettet, får du ytterligere 10 prosent rabatt.

Les mer om forsikringene og finn din forenings forsikringskontor:

Viktig å vite

  • For å få riktig medlemspris bør du bestille forsikringene via lenken over.
  • Kontakt forsikringskontoret for din forening hvis du har spørsmål om forsikringsdekninger og priser.

Hvis du er medlem i Tekna eller Krigsskoleutdannede offiserers landsforening, har din forening et forsikringssamarbeid med Gjensidige Forsikring, som du får mer informasjon om ved å klikke på foreningsnavnet.

Andre fordeler

En av markedets beste måter å spare tusenvis ved kjøp eller leasing av nybil.
Enklere, billigere og bedre.
Markedets laveste priser på mobilabonnement hos Chilimobil!
Du får en av markedets aller beste lånerenter gjennom avtalen med Danske Bank - Boliglån fra 4,99% nom. rente

Gi tilbakemelding